Behandlingar

På Mirakel kan du få olika sorters behandlingar. Nedan kan du läsa lite om ett par av behandlingarna.

 

Ansiktsbehandlingar

Ansiktet blir rengjort, peelat, får en lermask och sedan smörjs in i form av en skön ansiktsmassage. 

 

Ansiktszonterapi

Ansiktet avspeglar hur vi mår i resten av kroppen. Genom att behandla ansiktet med tryck på olika zoner och punkter förbättras dels cirkulationen lokalt i ansiktet, samtidigt som man behandlar motsvarande organ i kroppen.

Läs mer här

 

Bowen

Med hjälp av Bowenterapin stimuleras kroppen till självläkning. Snedställningar kan rätta till sig i ryggrad och leder, muskler slappna av, bindväv återfå sin elasticitet och cirkulationen förbättras Metoden är väldigt avslappnande och har visat mycket fina resultat vid såväl akuta, långvariga som stressrelaterade besvär.

Läs mer här

 

Helande massage

Det är en avslappningsprocess som påverkar hela människan både fysiskt och mentalt. Den utgår från att man gör en muskelmassage med  bindvävsgrepp. Därefter fortsätter man med en djupare energibehandling av den muskeln/muskelområde som är spänd. Behandlingen balanserar kroppens energier och tar bort blockeringar i patientens energiflöde. Då stimuleras kroppens egna läkande krafter

 

Klassisk massage

En djugående massageform som tex löser upp muskelknutor och ökar blodcirkulationen.

 

Hotstone

Massage med varma lavastenar.


Aromamassage

Det här är en härligt avslappnande massage med aromaoljor som mjukar upp musklerna. Tillsam-mans väljer vi din aromaolja som passar dig just då. Oljorna innehåller narturliga växtextrakt. Oljor som du kan välja mellan är:

RELAXING - Lugnande och avslappnande effekt

Innehåll: Lavendel, mandarin och ylang ylang

ENERGIZING - Uppiggande och energigivande effekt

Innehåll: Citron, rosmarin och eukalyptus

WARMING - Värmande effekt

Innehåll: Tall, vintergröna och ingefära

 

Healing

Genom att få healing får vi livsenergi, blockeringar tas bort, återställer balansen i kroppen, vi blir lugna och avslappnade, depressioner lindras, passionen lockas fram och livsgnistan tänds.

 

Hand och fot inpackning med paraffinbad

Inpackningen används bl a för att öka blodcirkulationen, mjuka upp torra händer och fötter samt för att lindra smärtan vid artrit, reumatism samt ger avslappning. Badet öppnar upp porerna och kapslar in värme och fukt i huden. Värmen ökar blodgenomströmningen och huden blir mjuk och sammetslen.

 

BEMER

BEMER´s stimulans påverkar hela organismen på ett brett plan och ger ökad genomblödning i mikrocirkulationen, större försörjning av syre och näring, bättre utrensning, ökad energiproduktion (ATP), starkare immunförsvar och därmed en högre tolerans och snabbare läkning.

 

Frans- och brynfärgning

Fransar och eller bryn färgas och kan avslutas med plockning om så önskas.

 

Vaxning

Med hjälp av varmt vax kan du bli vaxad på önskade kroppsdelar. 

 

För att se prislista på alla behandlingar kan du läsa mer här:

Prislista på alla behandlingar

 

Behandlingar